Is uw cv-ketel wel correct aangesloten?

De cv-ketel is bij de meeste mensen niet direct zichtbaar, maar het is een o zo belangrijk onderdeel van uw huis. Door zijn werk goed te doen zit u er warmpjes bij en geniet u iedere dag van een warme douche.

Veiligheid staat voorop

De cv-ketel is een product waarbij veiligheid voorop staat. Een correcte aansluiting is van levensbelang. Het vrijkomen van koolmonoxide is een sluipmoordenaar en ook het ontstaan van brand ligt op de loer wanneer dit niet goed gebeurt. Als erkent installateur sluit ik uw cv-ketel op de juiste manier aan.

Een eerlijk advies op maat

Een eerlijk advies passend bij uw situatie. Hierbij houd ik natuurlijk rekening met de veiligheid en ook of het gunstig is voor uw portemonnee. U bespaart een hoop geld met een zuinige cv-ketel. Door te werken met toonaangevende merken als Nefit, Bosch en Remeha lever ik kwaliteit en garantie.

Nog meer voordelen

Uw cv-ketel heeft het nodig dat deze jaarlijks gecontroleerd wordt en dat er onderhoud plaatsvindt. Met het cv-onderhoudscontractvan loodgietersbedrijf Hans Swaans wordt deze zorg u uit handen genomen en heeft u nergens omkijken naar. Met de 24 uursservice sta ik altijd voor u klaar, ook op zon- en feestdagen.

Loodgietersbedrijf Hans Swaans is al ruim 32 jaar een betrouwbaar adres. Wenst u een eerlijk advies op maat voor u cv-ketel? Ik bel u graag terug voor een afspraak. Laat hier uw telefoonnummer achter en het tijdstip waarop u gebeld wilt worden.